6 dintre cele mai bune invitații de aniversare tematice pentru copii

5 dintre cele mai bune invitații de aniversare tematice pentru copii

Copiii și petrecerile de aniversare tematice merg împreună ca… ei bine, copiii și personajele lor preferate. Indiferent dacă este Frozen sau Minecraft, știi despre ce vorbim. Te-ai uitat la filme, ai citit cărțile, te-ai jucat, ai cumpărat jucăriile și ai colorat cărțile de colorat. Ce urmează decât să găzduiești o petrecere de aniversare tematică în jurul emisiunii, filmului sau jocului lor preferat?

O petrecere de aniversare cu tematică de supereroi, o petrecere tematică Frozen sau o altă petrecere tematică în jurul unui personaj de televiziune sau de film pentru copii le poate oferi uneori părinților sentimente diferite. Gândul la fața copilului tău în ziua cea mare? Total neprețuit. Gândul la invitații ieftine, farfurii de hârtie și decorațiuni acoperite cu aceleași poze ale acelorași personaje? Mai puțin inspirator.

Din fericire, invitațiile tematice pentru ziua de naștere au parcurs un drum lung. Invitațiile pentru ziua de naștere ale copiilor pot fi opere de artă. Magia internetului și creativitatea artiștilor de pretutindeni înseamnă că acum puteți avea invitații pe tema care sunt uimitoare, bine realizate și vor încânta copiii care le primesc.

Uneori, a găsi invitații tematice frumoase pentru ziua de naștere înseamnă să ieși puțin din tipar. Una dintre cele mai bune abordări este să găsești un ilustrator sau un artist care creează lucrări pe baza caracterului pe care l-ai ales. Apoi, puteți fie să le cereți să transforme piesa într-o invitație, fie să le cumpărați lucrarea și să introduceți detaliile petrecerii pentru a o transforma într-o invitație. Există o grămadă de artiști online care își vând lucrările ca descărcări digitale pe care le puteți imprima acasă.

Cu toate acestea spuse, iată o colecție de 5 teme populare pentru petrecerea de aniversare a copiilor și unele dintre cele mai bune invitații și lucrări de artă care să se potrivească.

Invitatii pentru ziua de nastere cu tematica Minecraft

Minecraft a fost un succes fenomenal, copii și adulți deopotrivă s-au înghesuit la joc. Este lego pentru generația digitală, permițând jucătorilor să construiască lucruri într-o lume virtuală: un joc atât de simplu sau de complicat pe cât își doresc să fie. Nu este de mirare că a captat imaginația copiilor. Din fericire, grafica pe 8 biți a lui Minecraft facilitează organizarea unei petreceri de naștere Minecraft: transformă totul în cuburi precum pixeli și folosește mult verde.

Invitatii pentru ziua de nastere cu tematica Mickey Mouse

Mickey Mouse este, practic, personajul original de care copiii s-au îndrăgostit în masă, lansat în „Steamboat Willie” în urmă cu aproape 100 de ani (în 1928!). O petrecere de aniversare Mickey Mouse este una dintre cele mai populare opțiuni pentru zilele de naștere ale familiei, deoarece nu numai că le place copiilor, dar este o sursă grozavă de nostalgie și familiaritate pentru toate vârstele.

O modalitate de a profita la maximum de această nostalgie generațională este să optați pentru un Mickey cu aspect vintage, ca în aceste invitații de ziua lui Mickey Mouse, care vin în scheme de culori negru sau albastru.

Invitatii pentru ziua de nastere cu tematica Frozen

Dacă ai o fată sub vârsta de doisprezece ani, aproape sigur știi fiecare cuvânt despre Frozen și ai realizat cel puțin un costum de pentru Elsa sau Anna. Chiar dacă Frozen a apărut în 2013, rămâne una dintre cele mai populare teme pentru ziua de naștere a copiilor. Nu vă așteptați ca această tendință să dispară, alte prințese Disney (Cenușăreasa, Ariel, Belle, Aurora, Jasmine, Sleeping Beauty, Pocahontas și Albă ca Zăpada) rămânând populare timp de decenii după lansarea filmelor lor.

Pentru ceva puțin diferit, ne place ideea de invitații de aniversare Frozen bazate pe text, care folosesc versuri sau versuri recunoscute din film în loc de doar imagini ale personajelor. Păstrați-vă la paleta de culori argintii, alb și albastru și nu puteți greși.

Invitatii pentru ziua de nastere cu tematica Minnie Mouse

Invitatie Minnie, zi de nastere, pentru fata
Invitatie Minnie

Minnie Mouse există la fel de mult timp ca Mickey Mouse, ambele apărând în „Steamboat Willie” în 1928. Este drăguță, feminină și jucăușă și mult mai mult decât un interes amoros pentru Mickey. Datorită personalității sale dulci și a rochiilor, fundițelor și tocurilor ei frumoase, fetițele o iubesc.

Alături de Mickey, ea a fost întotdeauna o alegere populară pentru petrecerile de aniversare a copiilor, fie singură, fie ca parte a unei petreceri de aniversare tematică Disney. Minnie pare a fi o temă populară în special pentru petrecerile de prima zi de naștere. Invitațiile pentru prima zi de naștere a lui Minnie Mouse sunt peste tot online: ceva despre un șoricel mic îi face pe părinți să se gândească la copilul lor.

Aceste invitații nostalgice pentru ziua de naștere Minnie Mouse cu aspect vintage în roz sau albastru sunt perfecte pentru orice grupă de vârstă.

Invitatii pentru ziua de nastere cu tematica Minioni

Minionii au fost absolut peste tot de la filmul din 2010 „Despicable Me” și continuările sale, popularitatea lor culminând cu propriul lor film – „Minions” – în 2015. Copiii iubesc umorul și glumele care sunt elementele de bază ale repertoriului minionilor, iar minionii sunt ei înșiși modelați după copii, astfel încât copiii să poată relaționa cu ei.

Diferiții minioni au propriile lor personalități, așa că copiii sunt obligați să aibă un favorit care le place cel mai mult.